кадър: NOVAКоалицията Обединени патриоти“ съществува, но без Атака“, категоричен беше лидерът

...
кадър: NOVAКоалицията Обединени патриоти“ съществува, но без Атака“, категоричен беше лидерът
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Коалицията „Обединени патриоти“ съществува! Макар и с по-малко туристи, туризмът в България бележи ръст

кадър: NOVA

Коалицията „ Обединени патриоти “ съществува, само че без „ Атака “, безапелационен беше водачът на НФСБ Валери Симеонов. Той съобщи, че главната причина за оставката на Волен Сидеров е, че той не е идвал на работа.

„ Това е все едно от 100 дни да отидеш на работа единствено 3. Вие можете ли да си го позволите и да желаете дружно с това да сте шефове на Нова телевизия?! “, попита Симеонов водещите на предаването „ Плюс – Минус “ по NOVA. Той разяснява, че изказванието на Сидеров, че е „ бащата на „ Обединени патриоти “ е налудничаво.

„ Имаме работа не с градивна, а с безредна съпротива, която от всичко се пробва да направи скандал “, съобщи Валери Симеонов и добави, че публичната поддръжка за Българска социалистическа партия съгласно него понижава.

" Българският туризъм, макар че туристите понижават, бележи растеж ", съобщи водачът на НФСБ. Той беше безапелационен, че намаляването на шума по нощните заведения, за което той настояваше, носи резултат. " Сега хората могат да отидат на отмора и в действителност да почиват ", разяснява Валери Симеонов. 

Няма бистрота в отдаването на концесиите на плажовете, съобщи той. " Всичко рухва до плажа. На пясъчната линия ги посреща татуираната мутра ", разяснява Симеонов. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР